KOM 7 DAGE TIL ANTALYA FOR KUN 2.447 KR. INKL. FLY, 3* HOTEL OG MORGENMAD

I dag har vi fundet et godt tilbud, som går til Tyrkiets hurtigst voksende by, Antalya. Byen ligger ved den tyrkiske middelhavskyst, og har en blanding af skønne strande og traditionel tyrkisk kultur. Så der burde være noget at lave for alle. Temperaturen sniger sig gennemsnitligt op over 30 grader her i august, så hvis man er træt af det danske sommervejr, er det bare med at komme afsted!

HOTELLER I ANTALYA

Trivago har vi fundet det 3 stjernede hotel, Lara, som ligger på en klippetop med panoramaudsigt over havet. På hotellet findes en udendørs swimmingpool, sauna og tyrkisk bad. Derudover ligger Lara-stranden 5 minutters kørsel fra hotellet. Med i dagens tilbud får du også morgenmad i alle 7 dage.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Men det er værd at bemærke, at man så vil komme til at bo et stykke væk fra stranden. Se alle hoteller i Antalya på Trivago her.

OBS: Der er høj efterspørgsel på ovenstående hotel. Skulle det blive udsolgt findes der stadig en masse gode alternativer i Antalya til overkommelige priser. Find dem alle her.

FLY TIL ANTALYA

Dato: 19 august – 26 august (7 dage)
Udrejse: København –> Antalya
Hjemrejse: Antalya –> København

PRIS I ALT

HOTEL: 2.500,00 KR. (2 PERS)

FLY: 1.197,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 2.447,00 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed