10 OVERNATNINGER I BANGKOK FOR KUN 3.756,50 KR. PR. PERSON.

I dag har du chancen for at komme på dit livs storbyferie! Turen går nemlig til Thailand, hvor vi skal besøgende den pulserende storby, Bangkok. Det er værd at bemærke, at man med dagens tilbud flyver DIREKTE fra København til Bangkok. Man slipper derfor for overlays og flyskifte i andre lufthavne. Dagens tilbud er en rejse på 11 dage, med 10 overnatninger på et skønt 4 stjernet hotel midt i centrum. 10 dages kan virke som lang tid, når der er tale om en storbyferie, men når man besøger Bangkok, er det en god idé at tillade sig god tid til aktiviteter og sightseeing, da der er virkelig meget at se! 🙂

HOTELLER I BANGKOK

Trivago har vi fundet det 4 stjernede hotel, Astera Sathorn, som er centralt beliggende i Bangkok. Fra hotellet er der kort afstand til metrostation, Patpong Nattemarked og Lumpini Park. Derudover ligger Siam-pladsen ca. 5 km derfra, som er et must see. På hotellet finder man et fitnesscenter, døgnåben reception og vaskeservice.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Men det er værd at bemærke, at man så vil komme til at bo et stykke væk fra centrum. Se alle hoteller på Kreta på Trivago her.

FLY TIL BANGKOK

Dato: 17 november – 28 november (11 dage)
Udrejse: København –> Bangkok
Hjemrejse: Bangkok –> København

BEMÆRK: Udrejsen er den 17 november. Men på grund af den lange flytur, er man først i Bangkok fredag den 18 november om morgenen. Derfor er det vigtigt, at man også først booker sit hotel fra den 18 november 2016.

PRIS I ALT

HOTEL: 1.987,00 KR. (2 PERS)

FLY: 2.763,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 3.756,50 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed