7 DAGE I DEJLIGE BARCELONA FOR KUN 1.677 KR. INKL. FLY, HOTEL OG MORGENMAD

Barcelona er en spansk kystby, som er kendt for sin elegante, charmerende og farverige strandpromenade, der summer af liv. Byen rummer en masse kulturelle oplevelser, som er et must at se, når man er på besøg. Byen er især kendt for sin fantastiske modernistiske arkitektur og æstetiske skønhed. Der er rig mulighed for at nyde god mad og vin, mens man slapper af på den lækre strand, som man finder inde mit i byen. Skulle man have lyst til shopping, så byder byen også på et væld af shopping muligheder, som kan gøre selv den mest ihærdige shopper træt. Alt i alt, så er Barcelona bare en by, som skal opleves!

HOTELLER I BARCELONA

Trivago har vi fundet hotellet, Inout, som ligger et lille stykke udenfor Barcelona. Der er ca. 7 km. ind til centrum, og der er rig mulighed for at benytte offentlig transport ind til byen. Hvis man er til kultur og sjove oplevelser, så er der ikke langt til CosmoCaixa, som er Barcelonas naturvidenskabeligt museum.

*Det er sagtens muligt at finde bedre alternativer til dette hostel, som ligger noget mere centralt. Men så vil prisen også stige en anelse. Se alle hoteller i Barcelona på Trivago her.

FLY TIL BARCELONA

Dato: 16 august – 23 august (7 dage)
Udrejse: København –> Barcelona
Hjemrejse: Barcelona –> København

PRIS I ALT

HOTEL: 2.212,56 KR. (2 PERS)

FLY: 571,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 1.677,28 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed