6 OVERNATNINGER I DUBAI FOR KUN 2.923 KR. INKL. FLY OG HOTEL

Hvis du vil sikre dig bare en smule sol denne sommer, så har vi i dag fundet et tilbud til Dubai, hvor graderne nærmest aldrig er under 25 grader. Dubai er ofte kaldet Mellemøstens svar på Miami – hvilket er fuldt forståeligt! I Dubai kan du spille golf om morgenen, bade i 25 graders varmt vand om dagen og afslutte med lidt skiløb om aftenen, hvis det er det, du har lyst til. Byen passer til de fleste. Så om I er en børnefamilie, et par, nogle venner eller rejsende på budget, så er Dubai stedet! Her kan i forvente mad i førsteklasse, vidunderlige strande og aktiviteter i en uendelighed!

HOTELLER I DUBAI

Trivago har vi fundet det 3 stjernede Arabian Park hotel, som har en praktisk beliggenhed knap 10 km fra Dubai Internationale Lufthavn og 1,5 km fra Dubais messecenter. Der er stor udendørs pool, samt 4 forskellige beværtninger, som serverer nationale og internationale retter. Hotellet tilbyder desuden gratis transport til og fra Dubai Mall, Burj Khalifa og Jumeirah Strand.

BEMÆRK: Man flyver fra København den 23 august, men er først i Dubai den 24 august kl.05:40. Det er derfor først nødvendigt at booke hotellet fra den 24 august. Husk desuden at aftale med hotellet, at I skal tjekke ind tidligt om morgenen.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Men det er værd at bemærke, at man så vil komme til at bo et stykke væk fra byen og stranden. Se alle hoteller i Dubai på Trivago her.

OBS: Der er høj efterspørgsel på ovenstående hotel. Skulle det blive udsolgt findes der stadig en masse gode alternativer i Dubai til overkommelige priser. Find dem alle her.

FLY TIL DUBAI

Dato: 23 august – 30 august (7 dage)
Udrejse: København –> Istanbul –> Dubai
Hjemrejse: Dubai –> Istanbul –> København

PRIS I ALT

HOTEL: 1.556,00 KR. (2 PERS)

FLY: 2.145,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 2.923,00 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed