FLYV TIL IBIZA I AUGUST FOR 802 KR. TUR/RETUR

Gennem de sidste par år er den spanske ø, Ibiza, nærmest blevet et synonym med elektronisk musik og vilde fest. Men den smukke solskins ø har så meget mere at byde på. Du finder blandt andet naturskønne områder, lange badestrande, samt smuk kulturarv. Så hvis man ikke er til fest og farver, så er der rig mulighed for at gå på opdagelse. Det kan blandt andet anbefales at besøge de berygtede Can Marca-grotter, hvor smuglerne i sin tid gemte deres smuglervarer. Derudover er det næste et must at besøge Den Gamle Bydel, som er på UNESCOs kulturarvsliste og huser mange charmerende spisesteder og butikker.

Så hvis man ikke har opbrugt alt sin ferie i august måned, så kunne det være, at man skulle tage et smut til Ibiza i en uges tid. August måned er faktisk den billigste måned på året, at flyve til Ibiza. Nedenfor har vi fundet nogle forskellige afrejsetidspunkter, hvor de billigste tur/retur billetter kun koster 802 kr. pr. mand! Det forudsætter dog, at man skal flyve sent – men derimod flyver man direkte fra Kastrup og til Ibiza.

HOTELLER PÅ IBIZA

Trivago har vi fundet hotellet, Estudios Tropicana, som ligger lige ved San Antonios bugt, et turistområde med mangfoldige tilbud af forretninger, barer, diskoteker og restauranter, 4 km til byens centrum. Der ligger desuden et stoppested kun få skridt fra hotellet. Således kan man nemt komme rundt i omgivelserne og til de bedste strande på øen.

FLY TIL IBIZA

Dato: 4 august – 12 august (8 dage)
Udrejse: København –> Ibiza
Hjemrejse: Ibiza –> København

Dato: 16 august – 24 august (8 dage)
Udrejse: København –> Milano –> Ibiza
Hjemrejse: Ibiza –> Bruxelles –> København

PRIS I ALT

HOTEL: 6.048,00 KR. (2 PERS)

FLY: 802,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 3.826,00 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
Hej Malin
No Comments Yet

Comments are closed