9 OVERNATNINGER I THAILAND I AUGUST FOR KUN 4.891 KR. INKL. FLY OG 4* HOTEL

Hvis du har hang til sol og varme, og samtidig også elsker hvide bounty strande, så er dagens tilbud lige noget for dig! Turen går nemlig til Krabi. Måske siger navnet dig ikke så meget. Men provinsen ligger på fastlandet øst for Phuket, og udenfor ligger den smukke skærgård Phra Nang Bay i Thailand. Provinsen Krabi har alt hvad du behøver for at få en uforglemmelig ferie i Thailand. Her kan du opleve skønne strande, storslået natur, og et skønt byliv. Det kan helt bestemt anbefales, at man tager på dagstur til Koh Phi Phi med båd.

HOTELLER I KRABI

Trivago har vi fundet det 4 stjernede hotel, Dee Andaman, som ligger i centrum af Krabi Town og tilbyder rummelige værelser med egen balkon. Dette 4-stjernede hotel har udendørs swimmingpool og tagterrasse med restaurant. De elegante værelser på Andaman Hotel har by- eller bjergudsigt, moderne indretning og masser af naturligt lys.

BEMÆRK: Man flyver fra København den 13 august, men er først i Krabi den 14 august kl.09:20. Det er derfor først nødvendigt at booke hotellet fra den 14 august. Husk desuden at aftale med hotellet, at I skal tjekke ind tidligt om morgenen.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Men det er værd at bemærke, at man så vil komme til at bo et stykke væk fra byen og stranden. Se alle hoteller i Krabi på Trivago her.

OBS: Der er høj efterspørgsel på ovenstående hotel. Skulle det blive udsolgt findes der stadig en masse gode alternativer i Krabi provinsen til overkommelige priser. Find dem alle her.

FLY TIL KRABI

Dato: 13 august – 23 august (10 dage)
Udrejse: København –> Bangkok –> Krabi
Hjemrejse: Krabi –> Bangkok –> København

PRIS I ALT

HOTEL: 1.624,00 KR. (2 PERS)

FLY: 4.079,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 4.891,00 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed