10 OVERNATNINGER PÅ 4* HOTEL I KUALA LUMPUR FOR KUN 3.766 KR.

I dag har vi fundet et lækkert tilbud til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpu, som er den største by i landet. Det er en by fyldt med forskellige folkeslag og religioner samt en spændende blanding af gammel og moderne arkitektur. Der er samtidig også gode shoppingmuligheder, kulinariske og kulturelle oplevelser i Kuala Lumpur. Så der er noget for enhver smag! Hvis du bestiller nu, kan du rejse afsted i 11 dage (10 overnatninger) for kun 3.766 kr. pr. person inkl. fly tur/retur, samt 4 stjernet hotel inklusiv morgenmad 🙂

HOTELLER I KUALA LUMPUR

Trivago har vi fundet det moderne hotel, Kip Kuala Lumpur, som er et virkelig lækkert 4-stjernet hotel, som er beliggende i Kuala Lumpur centrum. På hotellet finder man fitness center, kaffebar og en infinity pool. Desuden ligger hotellet kun 5 km. fra det populære shoppingcenter; Berjaya Times Square.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Men det er værd at bemærke, at man så vil komme til at bo et stykke væk fra byens centrum. Se alle hoteller i Kuala Lumpur på Trivago her.

FLY TIL KUALA LUMPUR

Dato: 10 november – 21 november (11 dage)
Udrejse: Billund –> Istanbul –> Kuala Lumpur
Hjemrejse: Kuala Lumpur –> Istanbul –> Billund

BEMÆRK: Udrejsen er den 10 november. Men på grund af den lang flytur, er man først i Kuala Lumpur fredag den 11 november kl.17:25. Derfor er det vigtigt, at man også først booker sit hotel fra den 11 november 2016.

PRIS I ALT

HOTEL: 2.483,00 KR. (2 PERS)

FLY: 2.525,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 3.766,50 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed