SENSOMMER TUR TIL MALAGA FOR KUN 646 KR. TUR/RETUR

Har man lidt tid til overs i kalenderen i midten af august, har vi fundet en lækker rejsedestination, som både byder på sol, strand og ikke mindst kultur. Malaga er beliggende i Sydspanien og er Andalusiens hovedby. Byen, som huser lige knap 600.000 indbyggere, er med sin varme og charme et yndet rejsemål. Ikke nok med, at du får sol og lækre sandstrande, så tilbyder Malaga også shopping, forlystelser og kultur på linje med de fleste andre storbyer i Europa. Den verdenskendte kunstner, Pablo Picasso, er blandt andet født i Malaga, hvilket ses tydeligt i byens arkitektoniske fremtoning. Byen ligger ud til havet, og man har derfor direkte adgang til Middelhavet, hvilket kan udnyttes på en af de 15 omkringliggende strande.

HOTELLER I MALAGA

Trivago har vi fundet hotellet, Alameda Malaga, som er yderst populært grundet sin centrale placering i Malaga, hvor man inden for kort afstand kan besøge domkirken, Picasso-museet, Alcazaba, Calle Larios, en populær butiksgade, og stranden La Malagueta til fods. Desuden har man i området gode muligheder for offentlige transport. Man kan blandt andet benytte den nærliggende busstationen, hvor busserne dagligt kører til de større byer og Costa del Sol. Lidt længere derfra ligger togstationen, hvor man indenfor kort tid kan komme til lufthavnen og strandene mellem Málaga og Fuengirola.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Men det er værd at bemærke, at man så vil komme til at bo et lille stykke udenfor bymidten. Se alle hoteller i Malaga på Trivago her.

FLY TIL MALAGA

Dato: 16 august – 23 august (7 dage)
Udrejse: Billund –> Malaga
Hjemrejse: Malaga –> Billund

Dato: 16 august – 23 august (7 dage)
Udrejse: København –> Malaga
Hjemrejse: Malaga –> København

PRIS I ALT – BILLUND

HOTEL: 5.765,00 KR. (2 PERS)

FLY: 646,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 3.528,50 KR.

PRIS I ALT – KØBENHAVN

HOTEL: 5.765,00 KR. (2 PERS)

FLY: 766,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 3.648,50 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed