7 DAGE PÅ SKØNNE MALLORCA FOR 3.459 KR. INKL. FLY, HOTEL OG MORGENMAD

Mallorca har længe været et af danskernes foretrukne ferierejsemål – og med god grund. Udover den dejlig middelhavsvarme, finder man både tapasbarer, storslående natur, bjerge og dejlige strande. Desuden er der også rig mulighed for at shoppe, hvis det er det, man ønsker. Mallorca er den største af de baleariske øer, som alle er en del af Spanien. Der er rigeligt at opleve på den spanske solskins ø, og derfor har vi fundet et god tilbud til, som dækker bredt. Tilbuddet er for dem, som gerne vil på badeferie, aktiv ferie, eller se øens flotte kultur.

HOTELLER I MALLORCA

Trivago har vi fundet hotellet, Eden Nord Hotel, som er beliggende i Soller, der er en af de lokale turistdestinationer på Mallorca. Her kan man både holde en ferie med strand, vand og fantastiske udflugter til de omkringliggende bjerge på Mallorca. Tæt på hotellet finder man transportmuligheder, som kan bringe jer rundt på hele øen. Derudover er morgenmad også inkluderet i prisen.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Men det er værd at bemærke, at man så vil komme til at bo et lille stykke væk fra by og strand. Se alle hoteller i Mallorca på Trivago her.

FLY TIL MALLORCA

Dato: 3 august – 10 august (7 dage)
Udrejse: Billund –> Palma De Mallorca
Hjemrejse: Palma De Mallorca –> Billund

Dato: 3 august – 10 august (7 dage)
Udrejse: København –> Palma De Mallorca
Hjemrejse: Palma De Mallorca –> København

PRIS I ALT – BILLUND

HOTEL: 5.327,00 KR. (2 PERS)

FLY: 795,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 3.458,50 KR.

PRIS I ALT – KØBENHAVN

HOTEL: 5.327,00 KR. (2 PERS)

FLY: 1.189,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 3.852,50 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed