7 DAGE PÅ MALTA FOR KUN 2.619 KR. INKL. FLY, 4* HOTEL OG MORGENMAD

I dag har vi fundet et lækkert tilbud til jer, hvor I kan komme til Middelhavsparadiset, Malta, i midten af august for kun 2.619 kr. inklusiv fly tur/retur, 4 stjernet hotel og morgenmad. Man skal flyve fra Billund, og det er en sen afgang. Man kan sagtens komme før afsted. Men så stiger prisen også væsentligt. Øen har ufattelig meget at byde på. Selvfølgelig er der først og fremmest det lækre vejr, som hvert år tiltrækker rigtig mange besøgende, som gerne vil nyde solens varme og den skyfri himmel. Men derudover byder øen også på en masse kultur, shopping muligheder, samt et pulserende natteliv, som kan tage pusten fra de fleste. Malta er bare en ø, som skal opleves. Især hvis man har hang til varme himmelstrøg, men ikke ønsker at rejse om på den anden siden af kloden.

HOTELLER PÅ MALTA

Trivago har vi fundet det 4 stjernede hotel Il Palazzin, som har en lækker placering ved St. Pauls Bay på solskins øen. Hotellet ligger ikke langt fra stranden, Bugibba, samt fra Maltas Nationalakvarium og Salina Nationalpark. Så hvis man ikke ønsker at nyde solens varme stråler alle 7 dage, så er der nok at give sig til.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Men det er værd at bemærke, at man så vil komme til at bo et stykke væk fra stranden. Se alle hoteller på Malta på Trivago her.

FLY TIL MALTA

Dato: 10 august – 17 august (7 dage)
Udrejse: Billund –> Luqa (Malta)
Hjemrejse: Luqa (Malta) –> Billund

PRIS I ALT

HOTEL: 4.258,00 KR. (2 PERS)

FLY: 490,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 2.619,00 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed