5 DAGE I NEW YORK FOR KUN 3.217 KR. INKL. FLY OG HOTEL PÅ MANHATTAN

Januar er ofte en måned fyldt med nytårsforsæt og gråt vejr. Men sådan behøves det slet ikke være. Hvorfor ikke starte det nye år med 5 overnatninger i byernes by – New York. I dag har vi fundet et lækkert tilbud, hvor man flyver direkte fra København til New York, hvor man derefter indkvarteres på et 3 stjernet hotel midt på Manhattan. Byen byder på noget for enhver smag. Om man er til sightseeing eller shopping, så skal man nok få tiden til at gå i den skønne by. For førstegangsbesøgende er især Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, Times Square og Empire State Building et must see 🙂

HOTELLER I NEW YORK

Trivago har vi fundet det 3 stjernede hotel, DoubleTree by Hilton NYC, som ligger centralt placeret i New Yorks “Financial District”, som ligger i nedre Manhattan. Hotellet er i gå afstand til flere af byens største seværdigheder. Der i blandt Frihedsgudinden, som ligger 550 meter fra derfra og National September 11 Memorial & Museet ligger kun 1 km. derfra.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Men det er værd at bemærke, at man så vil komme til at bo et stykke væk fra centrum. Se alle hoteller i New York på Trivago her.

FLY TIL NEW YORK

Dato: 13 januar – 18 januar (5 dage)
Udrejse: København –> New York
Hjemrejse: New York –> København

PRIS I ALT

HOTEL: 2.708,00 KR. (2 PERS)

FLY: 1.863,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 3.217,00 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed