10 DAGE I EVENTYRLIGE PUERTO RICO FOR 5.646 KR. INKL. FLY OG 4* HOTEL

I dag har vi fundet et godt tilbud på et 10 dages ophold på den Caribiske ø, Puerto, for kun 5.646 kr. inklusiv fly og 4 stjernet hotel. Til trods for sin størrelse, så byder Puerto Rico på en masse oplevelser. Det tæller blandt andet en skøn natur, gode restauranter og natklubber, samt nogle af Caribiens bedste sandstrande, som bare skal opleves! Grundet den eksotiske beliggenhed er der varmt på øen året rundt. Så selvom dagens tilbud er fra den 2. til 12. november, vil du stadig opleve en høj varme og skinnende sol fra morgen til aften.

HOTELLER I PUERTO RICO

Trivago har vi fundet hotellet, Wyndham Garden, som er yderst lækkert 4-stjernet hotel beliggende i Palmas Del Mar med kort afstand til stranden. Samtidig finder man ikke bare én, men hele 4 restauranter, samt en vingård, som alle er tilknyttet til hotellet.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Men det er værd at bemærke, at man så vil komme til at bo et stykke væk fra stranden, samt at det oftest vil være mindre hostels i stedet for. Se alle hoteller i Puerto Rico på Trivago her.

FLY TIL PUERTO RICO

Dato: 2 november – 12 november (10 dage)
Udrejse: København –> London –> San Juan
Hjemrejse: San Juan –> London –> København

PRIS I ALT

HOTEL: 5.948,00 KR. (2 PERS)

FLY: 2.672,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 5.646,00 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed